Terasz   Terasz      Nappali 10 fős asztallal   2 ágyas hálószoba   2+1ágyas hálószoba   2+1 ágyas hálószoba
 

           

 Kezdőlap

 Árak

 Akció

 Képgaléria

 Jó tudni

 Hol találod?

 Házirend

 Miért Földvár?

 E-mail küldése

 

 

 

 

 

 

 Házirend


 

Annak érdekében, hogy vendégeink pihenése zavartalan lehessen, valamint azért, hogy házunkat más vendégek is egyenértékűen használhassák, kérjük, olvassa el együttműködési feltételeinket.

Az apartman helyiségeiben csak előre bejelentett személyek tartózkodhatnak.

Házunkban egyidejűleg egy csoportot/családot fogadunk.

A városban 22 órától élő csendrendelet miatt ettől az időponttól kérjük tartózkodjanak a zajos, intenzív éjszakai tevékenységtől. Pl.: rongálás az udvaron, sikoltozás, ordítozás, zene túl magas hangerőn hallgatása. Ez azonban nem zárja ki a kultúrált éjszakai szórakozás lehetőségét.

A tulajdonos a nyaralás ideje alatt nem köteles a szállást takarítani.

Kérjük, a következő alapszabályokat minden körülmények között tartásk tiszteletben:

  • Dohányozni tilos a ház helyiségeiben.
  • Szemetet a konyhában található kisebb, illetve a kertben található nagyobb szemetesbe kérjük elhelyezni.
  • Valamennyi helyiséghez tartozik egy leltár, ezért kérjük, gondoskodjanak arról, hogy a helyiségekben található bútorok, eszközök helyükön, eredeti állapotukban maradjanak meg. Amennyiben valami eltörik vagy megsérül, semmi baj, hiszen ez mindenütt előfordulhat. A nagyértékű sérült vagy elveszett használati tárgy, bútor ellenértékét kérjük megfizetni a tulajdonosnak.
  • Ha valami elromlik, kérjük, ne próbálja megjavítani, szíveskedjen ezt időben jelezni a ház tulajdonosának vagy bármely családtagjának.
  • Ha mindenki elhagyja a házat, zárják be a főbejárati ajtót kétszeres ráfordítással és csukják be gondosan az ablakokat, őrízzék meg a kulcso(ka)t a nyaralás végéig.

Ha jól érezték magukat az Elizabeth Apartmanban, kérjük, vigyék hírét, és tapasztalataikkal együtt adják tovább barátaiknak, ismerőseiknek.

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk kedves vendégeinknek!

Az Elizabeth Apartman tulajdonosa és családja